Caroline Duivenvoorden Business Consultant bij Q-Ray

De Corona crisis vraagt om het snel en slim structureren van uw data en het genereren ervan

Q-ray helpt u in deze tijd met slimme BI-oplossingen

In tijden van Corona worden organisaties geconfronteerd met veel onzekerheid en onvoorspelbare ontwikkelingen in de handelsketen. Daardoor is een grote behoefte ontstaan in het monitoren van trends en het analyseren van data die grip geven op informatie over bedrijfscontinuïteit.

Q-ray kan u helpen in tijden van Corona gefundeerde beslissingen te nemen, risico’s beter te managen en daardoor succesvoller te zijn. Hoe?

Inrichten van een Datawarehouse Platform

Q-ray beschikt over de kennis, ervaring om uw nieuwe verbanden te leggen in uw data. Klant of niet, wij kunnen snel en efficiënt een Datawarehouse Platform ontwikkelen waarin: 

  • We gegevens uit uw databronnen frequent kunnen inlezen en verversen. Zelfs op basis van handmatig in te lezen Excel bestanden kunnen al snel analyses gemaakt worden.
  • Geaggregeerde gegevens en mapping  informatie is opgeslagen.


Dashboards waarmee u in één oogopslag uw management informatie beoordeelt

Een Datawarehouse Platform biedt een stevig fundament om data om te zetten naar informatie. In samenspraak met klanten ontwerpt Q-ray visualisaties die snel inzicht bieden in de belangrijkste KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren). Met elke gangbare tool (Microsoft PowerBI, Tableau) kunnen vervolgens dashboards gemaakt worden.

Hiermee ziet u in één oogopslag hoe bijvoorbeeld uw facturatieproces of orderproces verloopt. Eerder zien, eerder ingrijpen.

ONTDEK HOE ICT JOUW ORGANISATIE EN SECTOR VERSTERKT

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.