• Tsunami of Technology

Van overzicht naar inzicht met Q-ray

Volgende week wordt het 4de EU FRESH INFO FORUM gehouden waar een stimulerende verbinding gemaakt wordt tussen de vele technologische ontwikkelingen en de kansen voor de AGF-sector. Het EU Fresh Forum biedt Q-ray een voortreffelijk platform om een geïnteresseerd publiek kennis te laten maken met innovatieve Business Intelligence oplossingen. Oplossingen vanuit een krachtige combinatie van specialistische ICT oplossingen én diepgaande kennis van de AGF keten.

Welke kansen biedt de inzet van Business Intelligence voor uw onderneming? Graag nodigen wij u uit op onze stand tijdens het Business Forum op donderdag 29 november in het World Horti Center in Naaldwijk.

Op www.EUFreshForum.com vindt u alle informatie over het programma, maar hier in het kort de 3 evenementen:

  • Op woensdag 28 november beginnen we de dag met een Technology Tour voor bezoekers die de nieuwste technologische ontwikkelingen in de tuinbouwpraktijk in de Greenport West-Holland willen verkennen.
  • Op woensdag 28 november in de middag is er in het World Horti Center te Naaldwijk een Executive program met een drietal topsprekers van Microsoft, Wallmart en Labbrand Innovations, die vorm geven aan het thema voor dit jaar: Tsunami van Technology; Opportunity’s for Fresh Produce. Aansluitend is er ruim gelegenheid te netwerken tijdens het door het GroentenFruit Huis aangeboden walking dinner.
  • Op donderdag 29 november is het internationale Business Forum met een uitgebreid programma van (internationale) sprekers, workshops en demonstraties. 

Het EU FRESH INFO FORUM is een initiatief van het GroentenFruit Huis en Frug I Com.


Kijk voor meer informatie op eufreshforum.com.

ONTDEK HOE ICT JOUW ORGANISATIE EN SECTOR VERSTERKT

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.