Een vernieuwde, compleet opgefriste App voor Floricode

Onze klant Floricode beheert, codeert en distribueert stamgegevens van bloemen en planten. Floricode stelt haar Floribook App gratis ter beschikking aan allen die geïnteresseerd zijn in bloemen. Q-ray heeft de eerste versie van deze App voor Floricode ontwikkeld en nu helemaal vernieuwd en opgefrist. Het resultaat is een vlotte, gebruikersvriendelijke App die nog makkelijker te onderhouden is.

Wat heeft Q-ray gedaan?

Q-ray heeft de user interface geheel gemoderniseerd en de Floricode App helemaal compatibel gemaakt met de laatste richtlijnen vanuit Apple en Google Android. De App is daardoor net zo intuïtief als alle andere hedendaagse Apps die op de smartphone en tablet te downloaden zijn. Er kan vlot door de lijst met ruim 35.000 bloemen gekeken worden en ook het zoeken levert razendsnel resultaten op. Met mooie foto’s wordt direct een goede indruk gegeven van de plant of bloem.  De bijgevoegde schermprints spreken hierbij voor zich!

Resultaat

Een snelle, intuïtieve app met een heldere user interface waarmee bloemliefhebbers nog veel plezier aan zullen beleven.

 

Floricode App

Design Floricode App

 
Download de App voor Floricode gratis:   

App voor Floricode in Google PlayApp voor Floricode in de Appstore

ONTDEK HOE ICT JOUW ORGANISATIE EN SECTOR VERSTERKT

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.