Lancering Agro E-label app

In opdracht van Fytostat hebben wij de Agro E-label app ontwikkeld. Omdat op een etiket veel informatie staat die niet voor iedereen eenvoudig toegankelijk is, ontstond de wens die informatie digitaal vast te leggen en te kunnen delen.

De rol van API’s in disruptieve innovatie

Vaak wordt bij disruptieve innovaties gedacht een grote, nieuwe technologische vernieuwingen. Maar vaker blijkt dat het goed uitvoeren van bestaande techniek kan leiden tot innovaties, bijvoorbeeld via API’s. Bernard van Raaij vertelt er in dit blog meer over.

GroentenFruit Huis gaat voor inzicht

Business Intelligence (BI) is sterk in opkomst en ondersteunt steeds meer bedrijven in verschillende sectoren. Zo ook de groente- en fruitsector.

IT is mensenwerk: tot de kern komen is als pellen van een ui

Als informatieanalisten en functioneel ontwerpers is het ons dagelijks werk om bedrijfsprocessen te vertalen naar passende IT oplossingen en werkende functionaliteit in software applicaties. We vertalen een vaak dynamische praktijk met allerlei uitzonderingen op de regel naar een oplossing met nullen en enen. IT is gebaseerd op rationaliteit en logica. Ook al kennen we de business van onze klanten goed, het is nog steeds een kunst om de essentie van het probleem of de wens in beeld te krijgen. Communicatie, doorvragen en structuur aanbrengen zijn daarbij cruciaal. Uiteindelijk is IT voor 80% mensenwerk.